• 5 Days
  • Max People : 26
  • Jan 18’ - Dec 21
  • Min Age : 10+
Description

Viti i Ri 2024 pa viza ,me destinacione të reja dhe me çmimet më të mira!
Për një Vit të Ri që nis siç duhet 🥂🍾 rezervoni tani një nga fluturimet drejt Evropes duket fillaur nga 25€ personi! 🤩

✈️Tirana – Bucharest 25€ personi
✈️Tirana – Prague 35€ personi
✈️Tirana – Warsaw Modlin 25€ personi
✈️Tirana – Stockholm Arlanda 35€ personi
✈️Tirana – London Stansted 35€ personi
✈️Tirana – Paris Beauvais 27€ person
✈️Tirana – Bologna 25€ personi

🔔𝑶𝒇𝒆𝒓𝒕𝒂 ë𝒔𝒉𝒕ë 𝒎𝒐𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒍𝒆, 𝒂𝒏𝒅𝒂𝒋 𝒏𝒙𝒊𝒕𝒐𝒏𝒊 𝒑ë𝒓 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒓𝒗𝒊𝒎𝒆!

📞Viber Për të marë ofertën tuaj na shkruani në këtë link:
📞Viber https://my.terra.marketing/r/1909680/Viber
📞Whatsapp +38649510515
✉ info@diamond-vector.com
🌐https://www.diamond-vector.com
Adresa: Rruga Remzi Ademi, pranë urës se gurit-Prizren

25.00

Date