Rreth Nesh

Janë mbi 30 vjet aventura, vizita në vende të reja dhe miq të vjetër, momente të panumërta.

Historiku

 Agjensioni  DIAMOND VECTOR operon në qytetin e Prizrenit  tash e 32 vite , që nga viti 1991.

Diamond Vector Travel me përfaqësi në  Prizren, Ulqin e Shtutgart është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me kompanitë më të njohura botërore dhe aranzhmane të ndryshme turistike verore dhe dimërore.
Diamond Vector Travel njihet për stafin e saj profesional dhe për eksperiencë të gjatë në fushën e turizmit.

Tradita dhe kujdesi ndaj udhëtarëve ka qenë dhe mbetet virtyti që na ka dalluar që nga themelimi.

Kompania Diamond Vector Travel ndër vite eksperience është rritur , duke u klasifikuar si një ndër agjensionet më të mëdha në rajon.

Aktualisht punojnë me sukses zyret :
Vector në Prizren dhe Shtutgart dhe
Diamond Vector në Prizren dhe Prishtinë.

FINANCIAL MANAGER

FINANCIAL MANAGER

test

Enkela Karavidaj

FINANCIAL MANAGER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Brikena Karavidaj

FINANCIAL MANAGER

Përpiqem të siguroj stabilitetin financiar të organizatës, rritjen dhe suksesin afatgjatë përmes planifikimit të përpiktë financiar dhe menaxhimit të rrezikut.

Gentiana Basha

GENERAL MANAGER

Unë jam përgjegjëse për mbikëqyrjen e të gjitha aspekteve të operacioneve të kompanisë, duke përfshirë planifikimin strategjik, shpërndarjen e burimeve dhe menaxhimin e performancës.

Iliriana Kastrati

FINANCIAL MANAGER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vesa Daka

FINANCIAL MANAGER

Unë jam e përkushtuar për të nxitur transparencën financiare, përgjegjshmërinë dhe pajtueshmërinë brenda organizatës, duke identifikuar gjithashtu mundësi për uljen e kostove dhe gjenerimin e të ardhurave.

Nisa Kude

FINANCIAL MANAGER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nida Haxhifazliu

FINANCIAL MANAGER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tregu

DIAMOND VECTOR TRAVEL është një ndër emrat më të njohur në industrinë e turizmit në Kosovë.
Kompania përpos shërbimeve me linjat e rregullta me autobusët e vet komod,organizon paket-aranzhmane për Rivierën Turke,Shqipëri, Mal të Zi, Kroaci, Maqedoni, Greqi, Egjipt, Bullgari, duke zgjeruar tregun edhe  për në shtetet ekzotike si Maldive,Mauritius,Jamaica,Zanzibar etj.

Si agjensioni i parë në Kosovë i akredituar nga nje shtet I BE-së  (Ambasada Kroate),ju mundësojmë grupeve aplikim për vizë dhe tërheqje të passaportave pa prezencën e tyre.
Gjithashtu Agjensioni Vector është i vetmi që nga viti 2012 që organizon udhëtimin 10 ditorë në vendet më atraktive të Evropës (Eurotrip), udhëtim që mbahet mend gjatë  ,e ju mundëson shijimin e kënaqësive të vendeve europiane .

Agjensioni Turistik Vector së bashku me afro 100 agjentë besnik me të cilët bashkëpunon , gjatë sezonës verore arrinë të akomodojë afërsisht 3,000 turistë në Kroaci,Turqi Shqipëri dhe Mal të zi dhe rreth 5.000 turistë nëpër destinacione të ndryshme të botës gjatë tërë vitit.

Përvec të gjitha këtyre shërbimeve të cilat ne si kompani ofrojmë, kompania DIAMOND VECTOR TRAVEL ka si ekskluzivitet një ndër hotelet më të mëdha në Mal të Zi “Azul Beach Montenegro” për tregun Kosovare dhe Shqipëtarë.

Vlerat e Brendit

Kompania Turistike VECTOR në Prizren është kompania e parë e cila ka nisur linjat e rregullta me autobus në relacionin Kosovë –Maqedoni dhe Kosovë- Gjermani .Gjatë gjithë këtyre viteve Kompania ka shtuar edhe linjën e re Kosovë-Kroaci, gradualisht duke arritur edhe shërbime të  tjera si udhëtime për grupe të organizuara brenda dhe jashtë vendit, duke siguruar aplikimin për viza,transportin me autobusat e vet komod, akomodimin në hotele dhe vizitat e vendeve kulturore e historike nëpër Evropë , tashmë i njohur në treg si Eurotrip I cili udhëtim vazhdon të realizohet dy herë në vit,  që nga viti 2012.

Në këto 32 vite shërbime për klientë ne kemi ngritur e zgjeruar shërbimet gjithashtu edhe në ticketing (shitje biletash) ku në vitin 2003 jemi regjistruar si IATA – BSP antarë me autoritet shitjeje për 30 Kompani të rregullta ajrore.

Kompania Turistike VECTOR është e licencuar nga MTI prej vitit 1992.
Kompania Turistike DIAMOND VECTOR është e licencuar nga MTI prej vitit 2018.

Produktet

VECTOR TRAVEL ofron këto produkte:
Rezervime për udhëtime me autobus komod për Shkup,Ulqin, Zagreb,Gjermani, etj.
Rezervimin e biletave për të gjitha destinacionet botërore.
• Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
• Rezervimin e hoteleve anembanë botës
• Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
• Udhëtime grupore.
• Ekskurzione brenda dhe jashtë vendit.
• Vizita vendeve kulturore e historike.
• Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
• Shërbime tjera sipas kërkesave.
Përveç Turqisë dhe shteteve sikurse Greqia, Italia, Bullgaria, Egjipti, dhe Tunisi, pjesë e programit të DIAMOND VECTOR janë gjithashtu paketat e ndryshme për pushime verore në shumicën e resorteve në Turqi, Mal të Zi, Egjipt, Phuket, Zanzibar, Maldive,
Si dhe pushime dimërore duke përfshirë ski qendrat kryesore të Ballkanit sikurse Bansko, Borovetc, Pamporovo në Bullgari, dhe Kodra e Diellit dhe Mavrova në Maqedoni, Aplet e Zvicres (Zermatt, Saint Morits), Italisë, Austrisë, etj.
Destinacioni më I vecantë dhe më I kërkuar është edhe “Lapland”, I cili njihet edhe si destinacioni më I preferuar gajtë stinës së dimrit. Santa Clas Village është qershia mbi tortë, për pushime familjare dimërore.
Si destinacione më të largëta kemi shtuar në programin e shitjes edhe në: shtetet e AmerikësJugore (Latine),Tajlandën egzotike, ishujt Maldive, Republikën Dominikane, ishullin e vecantë të Mauritiusit, Japoninë e Singaporin.
Gjithashtu kemi oferta speciale për festa ku çdo fundvit DIAMOND VECTOR organizon pritje të Vitit të Ri dhe Kërshëndella, poashtu për Shën Valentin në qytetet më romantike Evropiane si në Zagreb,Dubrovnik, Paris, Pragë, Romë, Venedik, Amsterdam, Milano etj.
DIAMOND VECTOR TRAVEL ofron edhe oferta të veçanta si shoping tour, udhëtime studentore dhe të ngjajshme.

Zhvillimet e fundit

Për t’u bërë më të sofitikuar dhe sa më transparent ndaj klientëve tanë të përkushtuar, në vitin 2018 kemi zgjeruar veprimtarinë duke regjistruar biznesin Diamond Vector Travel.
Tani Vector Travel në treg operon si :

VECTOR TRAVEL GROUP me zyret në Prizren dhe Shtutgart , ku ofrojnë shërbime për shitje të biletave ajrore dhe rrugore.
DIAMOND VECTOR TRAVEL me zyret në Prizren dhe Prishtinë (ku ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet anë e mbanë botës).

Zhvillimet e fundit

VECTOR TRAVEL është agjensioni i parë i cili ka operuar në linjat e rregullta me autobus për Gjermani, Maqedoni, Kroaci dhe Mal të Zi.

VECTOR TRAVEL është agjensioni i vetëm që ka ofruar shërbime për pjesëtarët e Okb-së


VECTOR TRAVEL ka qenë agjensioni i parë i akredituar nga Ambasada e Kroacisë,dhe i vetmi në treg për të promovuar bregdetin Kroat në paketat e shumëta turistike.


DIAMOND VECTOR TRAVEL ka qenë agjensioni i parë që ka shfaqur në treg produktin e udhëtimeve grupore me autobus ,sidomos udhëtimin e EUROTRIPIT,RIVIERËS KROATE,TURKE ,DUBROVNIKUN, EGJIPT, JAPONI.


DIAMOND VECTOR TRAVEL ka 3 punëtorë të diplomuar në IATA dhe 2 të trajnuar dhe çertifikuar në Amadeus.

Përshtypjet e klientëve

Muhamedali Kryeziu
Muhamedali Kryeziu
2023-02-11
Shum i Sakt
Ergonis fazlija
Ergonis fazlija
2022-08-01
Good servise
Flamur Merturi
Flamur Merturi
2021-08-21
🤗
Marcela Cabrer
Marcela Cabrer
2020-10-27
Buen servicio, seguro