Krishtlindjet në Rixos Premium Dubrovnik

Description
Festoni Krishtlindjet në Rixos Premium Dubrovnik, aty ku luksi nuk ka fund 🎄

Super Atmosfere Krishtlindjesh / Super Hotel / Super Kengetare Anxhela_Peristeri🎆
👉 23 Dhjetor – 3 Dite 179€
👉 24 Dhjetor – 3 Dite 179€

✅Ne cmim perfshihet :
👉 Darka e Krishtlindjeve me muzike Live
👉 Mengjeset & darkat
👉 Pishina dimerore dhe SPA
👉 Miniclub per femijet dhe game room

🔔𝑶𝒇𝒆𝒓𝒕𝒂 ë𝒔𝒉𝒕ë 𝒎𝒐𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒍𝒆, 𝒂𝒏𝒅𝒂𝒋 𝒏𝒙𝒊𝒕𝒐𝒏𝒊 𝒑ë𝒓 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒓𝒗𝒊𝒎𝒆!

📞Viber Për të marë ofertën tuaj na shkruani në këtë link:
📞Viber https://my.terra.marketing/r/1909680/Viber
📞Whatsapp +38649510515
✉ info@diamond-vector.com
🌐https://www.diamond-vector.com
Adresa: Rruga Remzi Ademi, pranë urës se gurit-Prizren

179.00

Date